Wat is rozemarijnolie?

Etherische rozemarijnolie wordt onttrokken aan de rozemarijnplant (wiki). Rozemarijn is een struik die ook in de winter groen blijft met naaldachtige bladeren die een sterke geur hebben. De rozemarijnplant is al zeer lang in gebruik, de Egyptenaren, Romeinen en Grieken zagen de rozemarijnstruik als heilig. 

Vandaag de dag zien we rozemarijn regelmatig bij mensen in de tuin, de geur van rozemarijn verdrijft ongedierte wat prettig is als u lekker in de tuin wilt zitten. 

Rozemarijn wordt vaak gebruikt voor haar smaak, in gedroogde vorm, verse vorm en als etherische olie. De smaak van rozemarijn komt niet alleen goed tot haar recht in verschillende gerechten, ook in de vorm van thee is rozemarijn populair. 

Ook voor haar geur is rozemarijn zeer geschikt. Etherische rozemarijn olie wordt daarom niet alleen gebruikt voor haar smaak maar ook voor haar geur in verdampers en in verschillende soorten cosmetica, zeep, shampoo en schoonmaakproducten. 

Wilt u direct rozemarijnolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit rozemarijnolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!