Met welke oliën mixt rozemarijnolie goed?

Rozemarijnolie kan met meerdere etherische oliën gemixt worden. Rozemarijnolie werkt verkwikkend, verfrissend en stimulerend. Bij etherische oliën onderscheiden we de volgende geurcategorieën:

Verder zijn er nog (huid)verzorgende draagoliën die geen specifieke sterke geur hebben. Voorbeelden hiervan zijn rozenbottelolie en marulaolie.

Rozemarijnolie valt onder de plantengeuren. Plantengeuren staan er om bekend goed te combineren met houtgeuren en mint geuren. Specifieke oliën waarmee rozemarijnolie goed mixt zijn wierookolie, salieolie, cederolie, basilicumolie, tijmolie, citronellaolie, citroengrasolie, geraniumolie, kamilleolie, pepermuntolie en kardemomolie. 

Wilt u gemixte olie bestellen?

Wij kunnen etherische rozemarijnolie, maar ook alle andere oliën in ons assortiment voor u op maat mengen. Alleen al met etherische rozemarijnolie kunnen wij honderden combinaties voor u maken, helemaal naar uw wens. Vanaf 100 ml van uw blend naar keuze rekenen wij geen extra verwerkingskosten voor het mengen en het maken van het label op maat. Meer informatie over op maat gemixte oliën, de prijzen, en de mogelijkheden vindt u op onze webshop op Etherische-olie.com

 

 

Wilt u direct rozemarijnolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit rozemarijnolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!